Ce termen a avansat constructorul pentru finalizarea lucrărilor la Parcul Cornișa

cornisa santier7Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat luni că firma care lucrează la parcul Cornișa a avansat un termen privind finalizarea lucrărilor.  El a menționat că până pe 1 septembrie, investiția ar trebui finalizată. Edilul nu a putut spune când va fi deschisă efectiv zona de agrement, acest lucru depinzând de consilierii locali.

like facebook”Constructorul ne-a spus că până la data de 1 septembrie iese din șantier. După ce se aprobă în Consiliu Local să preluăm obiectivul și obiectele din investiții ca să putem să lucrăm la partea de autorizare, sperăm să-i dăm drumul”, a afirmat Flutur.

Consilierii PSD s-au opus de două ori proiectelor de hotărâre care prevedeau transferul obiectivelor finalizate către municipalitate.

 

2 thoughts on “Ce termen a avansat constructorul pentru finalizarea lucrărilor la Parcul Cornișa

  1. vezi c-ai avansat vreo 7000 de termene pana acuma mai Fluturache…Inaintea ta,unul cu figura de soarec a mai avansat vreo cateva termene,fii barbat si pune ca habar n-ai cand si daca va fi vreodata deschis,nu tot cu umbla cu cioara vopsita si minti lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *