Un cunoscut hotel din Botoșani scos la închiriere. Vezi în ce condiții!

pensiune paturi- camera hotelPoate cele mai cunoscute si luxoase hoteluri si restaurante din Iasi si Botosani vor fi inchiriate in urmatoarea perioada in cadrul unei licitatii publice. Mai multe hoteluri si restaurante de lux aflate in centrul oraselor Botosani si Iasi vor fi oferite spre inchiriere zilele urmatoare prin organizarea unei licitatii publice. Este vorba despre spatiile care apartin SC Turism Moldova SA Iasi, cele mai importante fiind Hotel Traian Iasi, Hotel Astoria Iasi, precum si Complex Hotelier Rapsodia din Botosani. Licitatia este organizata de Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL, care primeste deja oferte pentru închirierea activelor mentionate, iar ofertele pot fi depuse pana la data de 12.07.2017, scrie Buna Ziua Iași.
like facebookAstfel, Grand Hotel Traian Iasi, cotat la 4 stele, se poate inchiria cu 16.000 Euro/luna (fara TVA), aici fiind incluse salile de festivitati din Piata Unirii, nr. 1, hotelul fiind dotat cu un numar total de 68 camere. Restaurantul Traian aferent hotelului se poate inchiria cu 12.000 Euro (fara TVA). Acesta are o capacitate totala de 140 de persoane deservite de bucatarie, birou, vestiar, grup sanitar, spatii de depozitare, echipamente, mobilier si instalatii specifice unei unitati de tip restaurant. Totodata, crama din incinta Grand Hotel Traian Iasi se poate inchiria cu 1.250 Euro lunar (fara TVA), aceasta fiind de curand amenajata si cu deschidere directa la zona pietonala Piata Unirii.
Hotelul Astoria din centrul Iasului, situat pe strada Lapusneanu, compus din 57 de camere, poate fi inchiriat cu 8.600 Euro pe luna (fara TVA). Mai mult, localul central London Pub Iasi, cu o capacitate totala de 80 locuri, care este dotat perfect pentru un pub englezesc ce deserveste o terasa exterioara de 80 locuri, amplasat tot in Piata Unirii, se inchiriaza cu o suma lunara de 3.150 Euro (fara TVA).
In cadrul licitatiei se inchiriaza si Hotelul Rapsodia din Botosani. Cu o suma lunara de 25.000 Euro (fara TVA) poate fi inchiriat complexul hotelier din strada Cuza Voda, compus din 149 camere din care 102 camere clasificate la 4 stele si 47 camere clasificate la 3 stele, imobilul fiind structurat pe 8 niveluri.
Criteriul de atribuire aplicat in cadrul licitatiei este cea mai mare valoare a chiriei lunare oferite. „Sunt excluse de la procedura de ofertare persoanele care înregistreaza datorii fata de SC Turism Moldova SA Iasi. Prestarea de servicii se va executa pe o perioada nedeterminata începând cu data intrarii în vigoare a contractului de închiriere, cu posibilitatea de reziliere unilaterala cu un preaviz de 90 de zile. Persoanele interesate vor depune ofertele, în original în plic închis si sigilat prin aplicarea stampilei, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL din mun. Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82, numai pâna la data si ora limita stabilite pentru depunerea ofertelor”, au precizat reprezentantii Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL.
Sursa: Buna Ziua Iasi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *