FOTO Monumente funerare distruse în Cimitirul Pacea. Gafă uriașă a unor muncitori

morminte distruse in Cimitirul Pacea BotosaniMai multe monumente funerare din Cimitirul Pacea din municipiul Botoșani au fost distruse de gafa uriașă a unor muncitori, spre nemulțumirea membrilor familiilor celor decedați.

Cel puțin 13 morminte, aflate în zona centrală a cimitirului, au fost afectate de o „lucrare” prost executată cel mai probabil de angajații societății comerciale Urban Serv. Aceștia au vrut să taie, vineri, un copac foarte gros, însă trunchiul copacului s-a prăbușit peste locurile de veci amenajate.

like facebookFamiliile morților au aflat abia sâmbătă, accidental, despre gafa muncitorilor, iar când au ajuns la cimitir au găsit crucile rupte sau grilajele distruse.

morminte distruse in Cimitirul Pacea BotosaniMihai Corduneanu s-a trezit cu mormintele fiicei sale, a fratelui, a cumnatului și a unui unchi distruse.

Când am venit și am văzut ce s-a întâmplat aici, am rămas surprinși. Puteau să ne anunțe ei, că au numerele de telefon. Nu a fost nici vorbă de așa ceva. Întâmplarea a fost că a venit să aprindă unul o lumânare și ne-am anunțat între noi”, a spus Mihai Corduneanu.

Oamenii au sunat la 112 și au chemat Poliția, care urmează să stabilească cine se face vinovat de pagubele foarte mari produse în cimitir.

Oamenii au pretenția ca toate monumentele funerare să fie refăcute.

One thought on “FOTO Monumente funerare distruse în Cimitirul Pacea. Gafă uriașă a unor muncitori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *