FOTO Accident în intersecția de la AT Laurian. O persoană rănită

accident laurian - botosani 1Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, în zona Colegiului Național AT Laurian, la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Nicolae Iorga.

Potrivit martorilor, un Audi care venea dinspre Inspectoratul Școlar a pătruns în intersecție neacordând prioritate unui autoturism VW Passat, care circula pe bulevard, dinspre Iași spre centru și pe care l-a lovit în plin.

like facebookÎn urma accidentului, femeia aflată la volanul autoturismului Audi, Geanina Clim, de 28 de ani, a leșinat, fiind preluată de o ambulanță. Ea a suferit un atac de panică, dar și ușoare traumatisme. În mașină se aflau și un copil, care nu a fost rănit.

Nici pasagerii din VW, soț și soție, nu au fost răniți.

 

4 thoughts on “FOTO Accident în intersecția de la AT Laurian. O persoană rănită

  1. O fi neam cu ala cu Audi A6 BT .. CLM? Alt dobitoc care se crede în need for speed până o sa omoare pe careva… Tot pe acolo prin fata pe la Laurian își face veacul, și se cr3de mare sofer ca știe sa meargă tare în linie dreaptă… Dacă îl pui sa facă o parcare e mai rău decât o blonda beata și fumată… Retardați cu „bășini ” de mari interlopi :)))))

  2. Asta e problema ta..bine ca sti tu sa parchezi pe banca…si daca ai ceva de cometat scriemi in direct…nu lasa un com de 2 bani..nu ai inpresionat pe nimeni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *