Inspectoratul de Poliție Botoșani: Partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale. Cele două arme au fost ridicate de criminalişti

Inspectoratul de politie judeteanReprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean susțin că în urma verificărilor efectuate, partida de vânătoare la care a luat parte primarul orașului Darabani și vărul său a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale, iar cele două persoane implicate sunt vânători autorizaţi în cadrul AVPS Teodor Balş Darabani şi deţin armele în mod legal.

Vineri, la ora 22:10, poliţiştii Secţiei 7 Darabani  au fost sesizați prin Serviciul de Urgenţă 112 cu privire la faptul că în zona denumită popular Buleandra, din extravilanul orașului Darabani, a avut loc un incident la o partidă de vânătoare organizată. În urma accidentului, Dinu Hrimiuc de 47 de ani, din oraşul Darabani, a fost rănit după ce a fost împuşcat la nivelul umărului drept, de către verişorul său, primarul orașului Darabani, Liviu Hrimiuc., participant la vânătoare, însă la scurt timp a decedat.

Cele două arme de vânătoare au fost ridicate de specialiştii criminalişti în vederea continuării cercetărilor. Primarul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

 

One thought on “Inspectoratul de Poliție Botoșani: Partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale. Cele două arme au fost ridicate de criminalişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *