Flutur despre Teatrul ”Mihai Eminescu” și ”Cornișa”: Unul este mort, altul este în reanimare. dar eu sunt cel care încerc să le reanimez

catalin fluturReplici acide între primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și consilierul PSD, Mihai Tincu, de la investițiile începute și neterminate în municipiu. Tincu i-a spus primarului că ”după înmormântarea teatrului și aducerea în comă a Cornișei” acum sunt probleme cu încă un obiectiv, blocurile ANL de pe Șoseaua Iașului.

Replica primarului Flutur nu a întârziat să apară și i-a răspuns consilierului că nu a înmormântat el nicio investiție, ci el este cel care încearcă să le ”reanimeze”.

Este adevărat: unul este mort, altul este în reanimare. dar eu sunt cel care încerc să le reanimez. Nu am înmormântat eu pe niciunul și nici nu l-am băgat în colaps pe celălalt. Încerc împreună cu dvs.,  prin hotărârile pe care le luăm, să reparăm niște greșeli foarte mari făcute, niște greșeli care au făcut municipiul Botoșani să piardă 13 milioane euro, care chiar i-ați înmormântat”, a menționat edilul municipiului Botoșani.

Flutur a menționat că atât parlamentarii de Botoșani, cât și autoritățile județului ar trebui să facă demersuri la nivel central pentru obținerea de fonduri necesare finalizării investiției.

Teatrul nu a fost finalizat din lipsă de inițiativă, din lipsă de răspundere.”, a afirmat Flutur.

2 thoughts on “Flutur despre Teatrul ”Mihai Eminescu” și ”Cornișa”: Unul este mort, altul este în reanimare. dar eu sunt cel care încerc să le reanimez

  1. Chiar asa sa fie?Cam mare mincinos te-ai facut la batranete!!!Pe botosaneni ii prostești,dar justiția divina sper sa nu treaca cu vederea toate minciunile,golăniile si răutățile tale sau ale acoliților tai…Daca ai cumpărat mare parte a presei locale,nu înseamnă ca toti suntem prosti si nu înțelegem ce „gospodar” ești …Teatrul l-ai îngropat din faza de proiect,Cornisa la fel,un strateg varza…Un an de mandat=zero realizări Lasă-ne,lasă-ne…

  2. …si nici peste alti 5 ani nu va fi altfel decat se afla acuma,sau poate mult mai jalnic decat e in prezent. Eu imi tai o mana daca in 2022 teatrul e reabilitat complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *