Directorul AJOFM Botoșani: Nu găsesc oameni care să se declare romi, care să aibă o anumită pregătire și să-i angajăm

sebastian tocariu teodor dimitriuDirectorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani, Teodor Dimitriu, se plânge că nu reușește să angajeze cetățeni de etnie romă. Dimitriu susține că unul din indicatorii de performanță ai AJOFM este angajarea unui anumit număr de romi, însă nu reușește să-l îndeplinească fie că mulți dintre romi nu se declară romi, fie că mulți dintre aceștia nu au decât opt clase iar locurile de muncă pentru absolvenți de gimnaziu sunt foarte puține.

Eu mă rog la Dumnezeu ca oamenii să se declare romi. Unul din indicatorii de performanță al nostru este angajarea unui anumit număr de romi. Nu găsesc oameni care să se declare romi, care să aibă o anumită pregătire și să-i angajăm. În plus, 80% din romii înscriși au sub opt clase și sunt greu de angajat”, a declarat Dimitru în cadrul unei ședințe care a avut loc la Prefectură.

 

One thought on “Directorul AJOFM Botoșani: Nu găsesc oameni care să se declare romi, care să aibă o anumită pregătire și să-i angajăm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *