Consilier local nemulțumit de câinii și pisicile din apartamente: Având animale în locuință au și mizerie în casă, propice pentru gândaci și purici

pisicaUn consilier local a acuzat faptul că tot mai mulți botoșăîneni își iau în apartamente câini sau pisici, iar asta înseamnă miros și gândaci. Ioan Brânzei a solicitat autorităților locale să ia măsuri în această situație.

În foarte multe blocuri există persoane cu pisci, câini. Este greu să disciplinezi situația, dar unii locatari care nu dețin animale ajung la disperare. Sunt pisici și câini care emană mirosuri neplăcute și  la celelale etaje, se aud lătrături. În plus, având animale în locuință au și mizerie în casă, propice pentru gândaci, purici. Mai vin de la DSP, de la Poliția Comunitară în urma reclamațiilor, dar poate se găsește o soluție”, a spus consilierul local.

Acesta a afirmat că mai mult cetățeni i s-au plâns de această situație.

 

3 thoughts on “Consilier local nemulțumit de câinii și pisicile din apartamente: Având animale în locuință au și mizerie în casă, propice pentru gândaci și purici

  1. Domnule consilier, de la dumneata pute!
    Cred că ocupi un post degeaba, plătit de noi, posesorii de animale. Vezi-ți de treaba dumitale!

  2. A clocit si el o problema!De asta a votat lumea PSD. Alte probleme nu sunt in Botoșani,a gasit acest consilier marea problema din oras.Au impus tot felul de obligatii pt. animalele de companie(vaccinari si deparazitari la zi, microcipari si multe altele,dar drepturi m-ai nimic.Ce vrea acest consilier?Sa spuna direct ,ca m-ai trebuie adunat niste bani la buget!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *