Mesaje emoţionante transmise de prieteni tinerei ce şi-a pierdut soţul în accidentul de motocicletă de la Dângeni

lacramioara viraPrietenii şi rudele au postat, pe Facebook, zeci de mesaje de condoleanţe adresate tinerei ce a rămas văduvă şi cu un copil de trei ani. Lăcrămioara Vira a postat, la scurt timp după producerea accidentului un mesaj înduioşător către soţul ei.

„De nu ai fi tu nu asa fi cine sunt acum Te iubesc mândria mea. M-ai facut femeie, mama si o sotie fericită si împlinită .I LoVe You!! Vira Gabriel„,  se arată în postare.

Prietenii o încurajează să fie tare pentru băieţelul ce i-a rămas alături.

„Condoleanțe Lacramioara știu că nici o ancurajare nu-ți alina durerea,că nu există cuvinte care să te facă să nu mai suferi,dar există totuși o ALINARE,așa cum ai spui tu puiului tau,și pentru el trebuie să fii tare,ca să aibe cine-i povesti ce tata minunat a avut, și trebuie să ai grijă ca tatăl lui să trăiască acolo,an inima lui,și așa el va rămâne veșnic în inimile voastre. Să-i fie odihna ușoară”, este mesajul transmis de o prietenă.

Aceeaşi încurajare o transmite şi o altă cunoştinţă apropiată a tinerei văduve.

like facebook„Condoleanțe Lacramioara sa-ti de-a D-zeu putere sa treci peste tragedia asta, fii tare pentru copilasu vostru ca el are nevoie de tine imi pare sincer rau pentru ce sa intamplat, D-zeu sa-l ierte pacat ca D-zeu la luat pre-a tanar si a lasat atata durere in urma dar Gabriel de acolo de sus o sa vegheze asupra voastra si vre-a sa te vada puternica pentru printisorul vostru. Sincere condoleanțe intregii familii !”, este comentariul făcut pe reţeaua de socializare.

VIDEO&FOTO Accident mortal. Tânăr aruncat zeci de metri de pe motocicletă, după impactul cu o căruţă

 

One thought on “Mesaje emoţionante transmise de prieteni tinerei ce şi-a pierdut soţul în accidentul de motocicletă de la Dângeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *