Tarifele la terenurile de fotbal, tenis, patinoar, de la Parcul Cornișa, votate de consilierii locali. Vezi taxele finale!

vizita parc cornisa botosani5Consilierii locali au aprobat în ședința de joi tarifele de închiriere a terenurilor de mini fotbal şi tenis, a patinoarului, a amfiteatrului si a peretului de escaladă din cadrul Infrastructurii Edilitar-Urbane a Parcului Regional de Agrement, Turistic şi Sportiv Cornişa din municipiul Botoşani. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a fost cel care a intervenit la acest proiect de hotărâre, spunând că nu înțelege cum au fost stabilite tarifele la parcul Cornișa.

like facebookNu am înțeles cum a fost fundamentarea pentru aceste tarife, și îmi doresc foarte mult ca ele să fie suportabile pentru populație, astfel încât acest proiect să fie de succes. Fundamentarea de preț ar fi fost poate mai potrivită analizând niște criterii din parcuri similare din România, poate și Occident, o analiză serioasă cu costurile care sunt implicate acolo”, a menționat viceprimarul.

A intervenit un reprezentant al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, care a spus că la fundamentarea tarifelor s-a ținut cont de un studiu al pieții.

TARIFE PENTRU INCHIRIERE TEREN MINI FOTBAL

Perioada 1 lanuarie- 31 Decembrie : luni, marți, miercuri, joi și vineri, între orele 08:00 -16:00- 70 lei pe oră iar între orele 10.00-02.00 se percepe 80 lei pe oră. În zilele de sîmbătă, duminică și sărbătorile legale se percepe 90 lei pe oră, în intervalul 8.00-16.00, respectiv 100 lei pe oră în intervalul 16.00-02.00.

Pentru iluminatul nocturn se ia în plus 10 lei pe oră.

TARIFE PENTRU INCHIRIERE TEREN TENIS

La tenis de câmp, terenul se închiriază cu 20 de lei/oră de luni până vineri de la 8.00 la 16.00, respectiv 25 de lei pe oră de la 16.00 la 02.00. Sâmbătă, duminică și în sărbătorile legale, costul va fi de 30 lei/oră, de la ora 8.00 la 16.00 și 35 lei pe oră după ora 16.00. La fel se percepe 10 lei pentru iluminat noctură.

Un abonament  pe o perioada de minim o luna, ce cuprinde achiziţionarea a minim 8 ore(valabile 30 de zile), este conform tarifului din palierul orar solicitat, la care se aplica o reducere de 10%.

TARIFE PATINOAR

Accesul la patinoar va costa 10 lei/ serie de luni până vineri, între orele 10-15.30, de la ora 16.00 tariful este 12 lei/ serie,  iar închirierea patinelor 5 lei/ pereche. Tarifele sunt valabile în perioada 1 octombrie-20 decembrie, urmâd ca în plin sezon acestea să crească la 12, respectiv 14 lei/serie.

Sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale, în perioada 1 octombrie-20 decembrie, tarifele vor fi de 13 lei, respectiv 15 lei/serie, iar închirierea patinelor să fie de 8 lei, urmând ca în perioada 21 decembrie-10 ianuarie să se perceapă tarife de 15 lei, respectiv 18 lei/serie plus 10 lei închiriat patine.

În perioada 11 ianuarie-31 martie, tarifele la patinoar vor fi cele practicate în perioada 1 octombrie -20 decembrie.

Tariful pentru escaladă, de luni până vineri-pentru copii de până la 14 ani este de 10 lei/oră, iar pentru sâmbătă, duminică și sărbători legale de 15 lei/oră.

La copii de peste 14 ani și adulți se percepe un tariff de 15 lei/oră  de luni până vineri, inclusiv echipament, respectiv 20 lei /oră în weekend și sărbători legale.

Pentru închirierea amfiteatrului, se va percepe 150 lei pe oră în de luni până vineri și 200 lei/oră sâmbăta, duminica și sărbătorile legale, în timp ce tariful pe zi pentru închirierea amfiteatrului este de  1000 lei în zilele de luni până vineri și 1200 lei în weekend și sărbătorile legale.

Proiectul de hotărâre a fost votat cu tarifele menționate mai sus. Urmează să fie stabilite tarifele și la piscinile interioare și exterioare, râul de rafting.

Vezi aici proiectul!

 

 

One thought on “Tarifele la terenurile de fotbal, tenis, patinoar, de la Parcul Cornișa, votate de consilierii locali. Vezi taxele finale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com