Botoșănenii, invitați să testeze produsele Decathlon și să participe la competiții sportive cu premii surpriză, cu câteva zile înainte de deschiderea primului magazin al companiei în Botoșani

Magazin DecathlonÎn weekend-ul 1-2 iulie, botosănenii sunt invitați să testeze produsele Decathlon și să participe la competiții sportive cu premii surpriză. Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide vineri, 7 iulie 2017, primul său magazin din Botoșani, în incinta Shopping Center Botoșani, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2. Cu câteva zile înainte de marea deschidere, în weekendul 1-2 iulie, compania invită botoșănenii să facă sport în cadul unei acțiuni în aer liber, desfășurată în parcul Mihai Eminescu din oraș.

like facebookDecathlon îi încurajează și îi susține pe toți iubitorii de sport, promovând mereu un mod de viață sănătos. Astfel, înainte de marea deschidere, care va avea loc pe data de 7 iulie, îi invităm pe botoșăneni la o sesiune specială de sport în aer liber, unde vor putea testa gratuit o serie de produse. După deschidere îi așteptăm și în magazin cu o ofertă amplă de echipamente și articole sportive pentru toate vârstele și preferințele. De asemenea, vom continua seria de evenimente sportive în cadrul cărora botosănenii vor putea testa produse, descoperind totodată și noi sporturi”, a declarat Marc Pitner, Director de magazin Decathlon Botoșani.

Participanții la sesiunea de sport în aer liber vor putea testa gratuit o serie de produse Decathlon verificându-le caracteristicile tehnice, fiabilitatea și rezistența. Printre acestea se numără trotinete, biciclete, diverse tipuri de skateboard, diferite mingi, coșuri pentru baschet, porți de fotbal, mese de tenis, corzi de sărit și o banda de alergare. De asemenea, iubitorii de sport vor putea participa la diferite competiții precum concursuri de baschet, alergare, mers pe bicicletă sau tir cu arcul.

Magazinul Decathlon din Botoșani este al cincilea din zona Moldovei și am ales acest oraș pentru că există aici un interes crescut pentru sport. Ne continuăm astfel misiunea de a face sportul mai accesibil tuturor și de a le oferi iubitorilor de mișcare atât echipamente de cea mai înaltă calitate, cât și noi oportunități de a face sport”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon.

Acțiunea din parcul Mihai Eminescu se va desfășura sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, în timp ce duminică amatorii de sport sunt așteptați între orele 11:00 și 18:00. Organizatorii au pregătit numeroase premii surpriză pentru participanți.

Magazinul Decathlon din cadrul Shopping Center Botoșani își așteaptă clienții începând de vineri, 7 iulie, de la ora 9:00, cu produse la cele mai mici prețuri și cu o garanție de minimum 2 ani.

 

 

 

One thought on “Botoșănenii, invitați să testeze produsele Decathlon și să participe la competiții sportive cu premii surpriză, cu câteva zile înainte de deschiderea primului magazin al companiei în Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *