Consilierii locali ai PSD i-au cerut primarului Flutur să facă demersuri pentru ca utilitățile să fie trase la timp la blocurile ANL din Șoseaua Iașului

cosmin andrei consiliul local botosaniViceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a cerut primarului Cătălin Flutur joi, în ședința de Consiliu Local, să se facă demersurile necesare pentru ca utilitățile să fie trase la timp în zona blocurilor ANL, de pe Șoseaua Iașului.

El a spus că unul din blocuri ar putea să fie terminat până la sfârșitul anului și că lipsa utilităților ar lungi șirul obiectivelor începute și neterminate.

like facebookAți făcut o afirmație că a fost ales nepotrivit terenul  pentru construirea locuințelor pentru tineri pe Șoseaua Iașului. Îl acuzați pe fostul primar că a ales nepotrivit terenul pentru construirea acestor locuințe, pentru că nu ar fi apă în zonă. Și dvs. ați tras cu arcul în 2010, când făceați demersuri pentru preluarea terenului de la armată. Să nu ne trezim la fel ca la Cornișa că sunt gata blocurile și că facem arhivă pe Șoseaua Iașului, în loc să dăm aceste locuințe tinerilor. Am văzut că constructorul a ajuns la etajul doi și există posibilitatea să fie gata anul acesta și ar fi fost bine să facem repartiția pentru tineri anul acesta. Trag un semnal de alarmă și cred că ar trebui o determinare mai mare pentru a putea fi folosite aceste blocuri”, a menționat viceprimarul Cosmin Andrei.

Același apel a făcut și consilierul PSD, Mihai Tincu, care i-a reamintit primarului de încă două obiective începute și neterminate: parcul Cornișa și Teatrul ”Mihai Eminescu”.

Primarul Cătălin Flutur a spus că lucrările la utilități sunt începute și că au fost prinse și fondurile necesare pentru această investiție.

”Acolo suntem în grafic. Am făcut licitația, proiectarea utilităților, iar în momentul de față se face această lucrare. Proiectantul ne va da soluțiile, cum ducem utilitățile acolo și suma finală, după care se va organiza licitația pentru execuția acelor lucrări”, a afirmat Flutur.

One thought on “Consilierii locali ai PSD i-au cerut primarului Flutur să facă demersuri pentru ca utilitățile să fie trase la timp la blocurile ANL din Șoseaua Iașului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *