Mașină a poliției implicată într-un ciudat accident rutier

accident masina politiei din botosaniUn poliţist a avut parte de un accident ciudat cu autospeciala poliţiei pe care o conducea. S-a întâmplat, sâmbătă în localitatea Ripiceni, când Ciprian Vaipan, agent la Poliţia oraşului Ştefăneşti a ajuns cu autospeciala în şanţ.

like facebookMartorii accidentului spun că poliţistul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ, însă colegii poliţistului au cu totul altă variantă.

Ei susţin că s-a surpat şoseaua în timpul mersului şi autospeciala a ajuns în şanţ, iar evenimentul nu este considerat acccident rutier.

5 thoughts on “Mașină a poliției implicată într-un ciudat accident rutier

  1. Un polițist beat a intrat cu mașina într-o clădire. În urma anchetei la fata locului s-a constatat că clădirea mergea pe contrasens.

  2. Ce cauta militianu noaptea cu masina politiei plina cu oameni pe malu prutulu.TRAFIC DE TIGARI.da o musamalizam si asta ca corb la corb nu scoate ochi NU?

  3. ce-i Cipriane? Evident ca facem si din astea cu trafic de tigari,important e ca ne merge,doar nu crezi ca stam in salariul de mizerie pe care multi din noi il avem. In schimb,daca te prindem pe tine,te ardem:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *