Noi magazine Deichmann, Pepco, Jysk sau Altex, în județul Botoșani. Unde se vor deschide

parc de retail la dorohoi- botosaniDezvoltatorul imobiliar ceh RC Europe, prezent pe piaţa locală din 2005, inaugurează primul parc de retail din municipiul Dorohoi sub conceptul Nest,  în urma unei investiţii totale de peste 3,2 milioane de lei.

„Am ales sa deschidem primul parc de retail sub conceptul Nest în Dorohoi, pentru ca aici am dezvoltat deja un proiect de succes pentru Penny Market. Stăpânim conceptul acesta de parc de retail şi intenţionăm să îl multiplicăm în România în cât mai multe locaţii. Lucrăm deja la câteva proiecte în ţară” a spus Andrei Raţi, Country Manager RC Europe în România, care menţionează că la dezvoltarea proiectului au fost cooptaţi şi furnizori locali.

like facebookNoua galerie de retail are o suprafaţă închiriabilă de 3.100 de metri pătraţi şi este împărţită în două faze. Prima fază a construcţiei va fi inaugurată la sfârşitul lunii august şi va aduce în peisajul de shopping din Dorohoi branduri ca Deichmann, TXM, PEPCO şi Altex, în timp ce deschiderea JYSK va marca încheierea celei de a doua faze preconizată pentru luna noiembrie a acestui an.

Conceptul funcţionează cu succes peste tot în Europa, reprezentanţii dezvoltatorului ceh mizând pe acest lucru şi pentru piaţa locală.

Spre deosebire de proiectele realizate anterior şi predate marilor reţele de food retail,  parcurile de retail dezvoltate de RC Europe vor fi păstrate în portofoliul dezvoltatorului şi închiriate.

RC Europe a dezvoltat împreună cu Penny Market circa 45 de magazile ale retailerului german pe plan local, acestora adaugându-se alte nouă unităţi realizate pentru lanţuri de supermarketuri precum Billa, Kaufland, Lidl şi Profi.

Grupul deţine la nivel internaţional un portofoliu diversificat de spaţii de retail, de birouri şi apartamente în Cehia, Serbia, România şi Bulgaria, cu o valoare estimată la 50 de milioane de euro.

RC Europe are în proprietate în afara României 6 parcuri de retail, construite adiacent unor supermarketuri. Portofoliul de galerii comerciale însumează o suprafaţă de până în 20.000 de metri pătraţi, In acest moment, in afară de galeria comercială pe care RC Europe o are în lucru în Dorohoi, mai sunt în construcţie încă două proiecte, de această dată în Serbia, fiecare de circa 6.000 de metri pătraţi.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *