Depozitul de la Stăuceni nu poate fi deschis și duminica. Vezi motivul!

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniDepozitul ecologic de la Stăuceni nu va putea fi deschis și duminica. Vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toman, spune că există deja un contract în vigoare semnat cu firma Diasil Suceava, care este valabil până la data de 1 septembrie, iar un act adițional prin care să fie prins un nou program ar însemna o nouă creștere a tarifului al gunoi.

like facebookCei de la Urban Serv au venit cu o solicitare scrisă prin care au dorit să dispunem măsuri de a fi deschis depozitul ecologic de la Străuceni și duminică. În contractul încheiat cu firma de acolo este prevăzut doar șase zile. Până pe data de 1 septembrie când se împlinește un an de la semnarea contractului, nu vor interveni ca să aprobăm act adițional pentru modificarea programului, având în vedere că acest lucru va duce la creșteri semnificative a tarifului la colectare și transport deșeuri, implicit la intrarea pe depozit, lucru care ar avea un impact negativ , având în vedre că și așa lumera reclamă ca tarifele sunt destul de mari”, a menționat vicepreședintele Cj

Toma spune că până la 1 septembrie se va face o analiză pentru a vedea dacă se justifică sau nu deschiderea depozitului și duminica.

 

One thought on “Depozitul de la Stăuceni nu poate fi deschis și duminica. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *