Șeful Serviciului Permise: Termenele lungi de programare la proba practică sunt cauzate și de un nivel redus de pregătire a candidaților

scoala-soferiTermenele lungi de programare la proba practică sunt cauzate și de un nivel redus de pregătire a candidaților, a declarat Marian Ciornea, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Botoșani. El spune că mulți dintre candidații care se prezintă la examenul de obținere a permisului auto vin și ”experimentează”, blocând locul unui candidat pregătit.

like facebookAsta înseamnă că reluăm examinarea încă o dată și încă o dată. De fiecare dată. poate acel candidat care vine și doar experimentează și mai încearcă o carte s-ar putea să ia locul unuia care este pregătit, care se grăbește, dar nu a mai prins loc”, a menționat Ciornea.

Șeful Serviciului Permise spune că un alt motiv pentru care programările se întind până în octombrie-la Dorohoi, respectiv august-la Botoșani, se datorează și candidaților din județele Iași și Suceava, care vin să obțină permisul la Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *