Șeful Serviciului Permise: Orașul Dorohoi nu îndeplinește condițiile minime de trafic și semnalizare rutieră pentru examinarea candidaților la proba practică

marian ciornea 1Orașul Dorohoi nu îndeplinește condițiile minime de trafic și semnalizare rutieră pentru examinarea candidaților pentru permis la proba practică, susține Marian Ciornea, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Botoșani. Acesta a menționat că în ciuda acestui fapt, este îngrijorător faptul că nici în aceste condiții, de trafic rutier redus și semnalizare rutieră minimă, unii dintre candidați nu reușesc să ia examenul.

Mă întreb, că permisul este valabil în mai multe orașe, cât este de corect față de cei care dau examenul la Botoșani, dar nu mai zicem de Iași, Bacău și Paris”, a menționat șeful de la Permise.

like facebookCiornea a acuzat, de asemenea, condițiile precare de examinare de la Dorohoi.

Acel loc de întâlnire este un teren găurit, cu bălți, nu are nici cea mai mică amenajare, de toaletă publică, un adăpost de ploaie, vânt și soare. Chiar nu s-a sesizat nimeni din autoritățile în drept. Situația durează de ani de zile, face parte și asta dintr-o abordare civilizată a examinării”, a adăugat Ciornea.

 

One thought on “Șeful Serviciului Permise: Orașul Dorohoi nu îndeplinește condițiile minime de trafic și semnalizare rutieră pentru examinarea candidaților la proba practică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *