Cresc tarifele la zona de agrement din Parcul ”Mihai Eminescu”. Cât va costa o plimbare cu barca

zona agrement barciTarifele la zona de agrement din Parcul ”Mihai Eminescu” vor fi majorate. Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, ce va fi pusă spre aprobare în ședința din 29 iunie, pentru închirierea unei barci cu vâsle de capacitate maximă patru persoane sau a unei hidrobiciclete de capacitate maximă două persoane, tariful va fi de 0,5/lei/ minut, iar pentru accesul la toate facilităţile oferite in aria numită „zona de agrement pentru copii”, tariful va fi de 0.25 lei minut/ utilizator. ”

like facebookAsta ar însemna că plimbarea cu barca sau hidrobicicleta timp de o oră va ajunge la 30 lei, de la 24 lei cât este în prezent. La terenul de joacă, tariful se majorează de la 11,4 lei la 15 lei pentru o oră.

Din 2011 nu s-a mai cumpărat nimic acolo, iar anul acesta am făcut o investiție de 60.000 lei”, a declarat directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu.

Creșterile au loc pe fondul scumpirii utilităților, dar și a creșterii cheltuielilor cu salariile.

 

3 thoughts on “Cresc tarifele la zona de agrement din Parcul ”Mihai Eminescu”. Cât va costa o plimbare cu barca

  1. Numarul solicitarilor este acum redus,dupa majorare se va ajunge la admirarea barcilor la ponton.Se pare ca d-ul DIRECTOR urmeaza modelul FCBotosani care are spectatori dupa preturile practicate la intrare.Poate consilierii locali vor judeca cu LUCIDITATE si vor stabilii un pret de doar 20 lei.

  2. adica o barca va putea „produce” la 10 ore pana la 300 de lei/zi. Tot o barca va putea produce pana la 9000 lei/luna. Cum vara tine inca 4 luni de-acu inainte,o barcuta ar putea produce vreo 36.000 lei pana la toamna. Cate barcute sunt?…parca vreo 10. Deci vreo 360.000 lei pana pe la tomana cu toate bracutele. Cat a fost investitia?…vreo 60.000? Curat vreo 300.000 lei sa tot ramana. Mai platesti salariile cu minimum pe economie la cativa amarati care au grija pe-acolo tot ramane cu vreo 250.000 lei pt o vara intreaga. Culmea e ca trebuie scumpit ca s-au facut investitii majore:))) Nu-i prost ala care cere,prost e ala care da. Mai bine facea 10 lei pe minut. Cu siguranta erau destui care sa ofere si suma asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *