Avalanșă de înmatriculări auto după anularea timbrului de mediu: 6.700 de mașini înmatriculate în aproape cinci luni

serviciul permiseAnularea timbrului de mediu, de la 1 februarie, a declanşat o avalanşă de înmatriculări a autovehiculelor la nivelul județului Botoșani. Marian Ciortea, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Botoșani, a declarat că de la 1 februarie și până în prezent s-au înmatriculat 6.680 de mașini, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut când s-au înmatriculat 3.930 de mașini. În medie, pe zi, se înmatriculează peste 100 de autoturisme, la Botoșani.

like facebookEste o creștere de aproximativ 90% față de perioada similară a anului 2016. Apelând la bunăvoința și efortul tuturor, încercăm să facem față. În această perioadă operează și programul Rabla cu radierile din circulație, care ne-au aglomerat și mai mult. Trebuie să terminăm programul la 16.00, dar nu reușim niciodată. Sunt zile când terminăm și la 18.00”, a menționat Ciornea.

 

One thought on “Avalanșă de înmatriculări auto după anularea timbrului de mediu: 6.700 de mașini înmatriculate în aproape cinci luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *