Costel Enache, la reunirea lotului de jucători: În lotul de jucători nu sunt interesat cantitativ, ci calitativ

costel enache fc botosaniLotul FC Botoşani s-a reunit, luni după amiaz[, cu multe absenţe din cauza plecărilor şi puţine noutăţi.

Printre cei plecaţi se numără Călin Albuţ, Raul Avram, Andrei Patache, Sergiu Popovici, Gabriel Vaşvari, Andrei Herghelegiu şi Endrick dos Santos Parafita, iar la capitolul noutăţi sunt Eduard Pap de la ASA Târgu Mureş, Tiberiu Serediuc, de la Concorida Chiajna şi Daniel Popa împrumutat de la Dinamo.

Costel Enache, antrenorul echipei a spus că vrea să creeze concurenţă la echipă, însă îl intersează în primul rând calitatea şi apoi cantitatea.

like facebook„O să creăm o stare de concurenţă în permanenţă în lotul nostru. În lotul de jucători nu sunt interesat cantitativ ci calitativ. Încercăm să mai facem transferuri pentru a avea soluţii din ce în ce mai bune. De asemenea, sunt jucători în lot care sunt la final de contract şi clubul încearcă să ducă o negociere prin care să îi convingă să rămână, în acelaşi timp şi pentru noi există o concurenţă, respectiv alte cluburii care şi-i doresc. Noi sperăm să aleagă oarecum cu sufletul pentru că aici au fost bine primiţi. În ceea ce priveşte programul de pregătire, luni, avem prima şedinţă şi până la sfârşitul săptămânii vom rămâne în Botoşani încercând să ne punem la punct cu partea aerobă de bază şi să facem controlul medical. Duminică plecăm în cantonamentul din Austria unde avem programate patru jocuri. Ne vom întoarce pe şase iulie şi aşteptăm ulterior să vedem când vom fi programaţi pentru startul campionatului”, a declarat Costel Enache.

One thought on “Costel Enache, la reunirea lotului de jucători: În lotul de jucători nu sunt interesat cantitativ, ci calitativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *