FOTO Grav accident pe Calea Națională! O mașină care rula cu viteză a lovit un pieton și s-a răsturnat

accident - calea nationala- botosani
Sursa: Facebook

Un grav accident rutier a avut loc duminică după-amiază pe Calea Națională, în imediata vecinătate a Serviciului Pubic Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor.

O mașină VW, condus de Răzvan Bogdan Purice, de 18 ani, care rula pe Calea Națională spre Uvertura Mall cu viteză a derapat, a urcat pe trotuar, a rupt un panou publicitar, a lovit un pieton și s-a răsturnat pe străduța 1 Decembrie.

like facebookVictima, în stare gravă, a fost resuscitată mai bine de jumătate de oră de cadrele medicale de la ambulanță. Ulterior, ea a fost transportat în stare foarte gravă la spital.

accident calea nationala botosani12La fața locului au ajuns mai mute echipaje de poliție și pompieri.

Cauza principală pare a fi viteza excesivă neadaptată la condițiile de carosabil umed. Tânărul, care este începător, ar fi vrut să facă o depășire pe partea dreaptă, în condițiile în care banda a doua era ocupată. Ajuns pe prima bandă, el a urcat pe bordură, s-a speriat și a pierdut cntrolul asupra volanului.

A lovit puternic pietonul pe care l-a aruncat în geamul magazinului Top Design.

21 thoughts on “FOTO Grav accident pe Calea Națională! O mașină care rula cu viteză a lovit un pieton și s-a răsturnat

  1. 18 ani,da?? D-aia stau ciorchine exact acolo unde s-antamplat si evenimentul mentionat. La obtinut permise,dupa care urmeaza tragediile…Tigaie la pret de bicileta,o lesinata in dreapta,si „olecuta” de viteza pentru impresie. Asta e tabloul complet:)))

    1. @CCC, corect! asta poti sa o mai spui o data! …. si uite asa mor oameni cu zile din cauza acestor conducatori auto (nu „soferi”), care merg la impresie indiferent de experienta in sofat, conditiile meteo, marca masinii, vechime, trafic s.a.m.d

      Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe decedat!

  2. Uite de aia permisul ar trebui să fie luat după vârsta de minim 25 de ani. După examen psihologic și psihiatric, cel puțin 50 de întrebări la test, conducere poligon oraș zi, oraș noapte.

  3. Doar beemveurile nu sunt cazane sau tigai. Si cocalarii. Nu mai lasati nebunii e strazi. Aud si lipitorii de afise de la politia locala?

  4. Da ce pot sa zic , am fost acolo imediat după accident, mașina întradevăr era un cazan, tigaie , un gunoi …. dar nu aia era problema ca dacă mergea cine trebuie cu ea nu se întâmpla …peoblema e acel idiot , care ia dat tati mașina neștiind ce prost are acasă sau nevrând sa știe ce prost are la usa , in ambele cazuri e la fel de vinovat și singurul lucru care ma bucura este ca vor plăti și el și prostul lui ! Astfel de specimene nu au ce cauta la volan… am peste 500 000 de km mersi cu mașina , acolo pur și simplu nu aveai de ce sa acelerezi era curba , trecere de pietoni , stație de tranvai , stație de autobuz … e doar cretinitate ce a făcut acest imbecil , maxim 50 pe ora as fi putut sa am eu acolo și in audi a8 nu in cazanul ăla, in ăla și 30 era mult …. îmi pare rău Pt omul nevinovat care și pierdut viața din cauza acestui specimen tot mai des întâlnit , sărac cu impresii cocalar jegos . Dacă s ar pune limitatoare la 70 maxim primii 3 ani Pe mașini obligatorii pt începători s ar putea opri lucrurile astea ! E greu sa îl vezi cât e de prost când își sa examenul ! Dar limitatoare obligatorii pe mașini , si dacă nu are pușcărie 1-2 ani ar rezolva problema idioților ca asta ! Desi dacă ma gândesc și 70 e cam mult in primul an ! Is indignat, Pt ce e a patit acel om care a murit ,dar un astfel de individ e o scursura a societății , un gunoi mai mare decât mașina in care era . Pe lângă pușcărie câțiva ani acest individ nu mai trebuie sa aibă dreptul sa conducă toată viața lui pe drumuri publice! Sa conducă la tati in curte! E inadmisibil ce a făcut acolo… viteza de cretin , teribilist și prost . Un limitat!

    1. Cica ar fi nepotul unuia din politia economica! Va primi ceva cu suspendare probabil! E INADMISIBIL si recoltator. Sper ca familia care I-a dat masina pe mana descreieratului, sa traiasca mereu cu imaginea omului pe care l-au omorat!!! Si da, multi multi ani de inchisoare debilului care s-a crezut regele soselelor!!

  5. Si Sen pare ca e nepotul unuia de la politia economica. Ghiciti ce va pati? Probabil nimic. Felicitari parintilor care le dau pe mana unor adolescenti dezechilibrati tot felul de masini. Sper ca sunt mandri, in frunte cu fiul lor care tocmai a omorat un om! Daca ar avea un gram de constiinta ar trebui sa-si lase copilul sa faca ani buni de inchisoare fara sa inter Ina cu pile si relatii.

  6. Astea sunt rezultatele formarii unei generatii de retarzi tupeisti incurajati de retardul si tupeismul parintilor care i-au facut si crescut in aceeasi tagma. Nu exista nicio scuza, poate sa fie si copilul lui Stefan cel Mare. Voi urmari decursul evenimentelor si voi contacta eu personal, desi nu am nicio implicare directa, forurile mai inalte daca aici la Botosani o sa dea taticul spaga. Puteam sa fiu eu, mama, sora sau oricine altcineva. Nu este admisibil sa fii ucis mergand pe strada! Si, dragi botosaneni, ar trebui sa ne unim si sa fim mai cooperanti unii cu altii cand suntem martori la teribilisme. Oprit, dat jos din masina si retinut pana vine Politia cand vedem ca fac drafturi, trec ca nesimtitii peste trecerea de pietoni si asa mai departe. America s-a ridicat pentru ca pe vremuri comunitatea intervenea cand in oras apareau hoti, teribilisti, cretini si asa mai departe. Invatati sa cooperati ca sa ne aparam daca Politia nu poate sa o faca!

  7. Eu de multi ani zic , imi pare rau ca spun asta ,,fratilor DAMBURI , LIMITATORE DE VITEZA atat a costat viata respectivului om nu viteza prostului dobitocului care era la volan ci DAMBURILR pe care obositi din administratiea drumurilor nu vor sa le puna ,ca nui singurul accident pe calea nationala si la permise care se sfarseste cu DECES ,eu unu am fost in FRANTA si in regiune unde eram eu FRATILOR la fiecare trecere de pietoni era DAMB nu mai zic la fiecare intersectie ,dar la noi vieata omului e mai eftina decat interelese la altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *