FOTO Accident într-o intersecție din Botoșaniul produs de un angajat la Penitenciar. O șoferiță a fost rănită

accident bulevardul mihai eminescu botosaniUn accident soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, sâmbătă la amiază, la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Octav Onicescu.

Șoferul unui autoturism BMW care circula pe Bulevardul Mihai Eminescu, dinspre Sucevei, a încercat să vireze la stânga pe Octav Onicescu, fără a acorda prioritate unui autoturism Audi, care circula pe bulevard, dinspre Marchian către Sucevei.

like facebookÎn urma impactului, autoturismul BMW s-a întors la 180 de grade.

Femeia care se afla la volanul mașinii Audi are 28 de ani și este medic rezident în anul III. Ea a suferit leziuni și a fost transportată cu ambulanța la spital.

Șoferul vinovat are 38 de ani și este angajat la Penitenciarul Iași.

accident bulevardul mihai eminescu botosaniaccident bulevardul mihai eminescu - botosaniaccident bulevardul mihai eminescu botosani

5 thoughts on “FOTO Accident într-o intersecție din Botoșaniul produs de un angajat la Penitenciar. O șoferiță a fost rănită

    1. Asa e că are importanta ce masina era ca daca era vreun opel, vw, ford etc nu mai era „jeg”.Sunt sofer de bmw si m-am săturat ca ăștia ca tine sa-i catalogheze pe toți jeguri, cocalari etc. Omul a gresit si atat, nu conteaza marca mașinii dar daca esti putin redus la minte e cam greu sa-ti dai seama te ia asa gura pe dinainte ca săracul creier nu prea da randament din cate vad. Data viitoare când mai deschizi gura încearcă să faci un efort, stiu ca e cam greu pentru tine, dar totusi încearcă să gândești putin 🙂 O zi bună domnule „soferas”, probabil soferas de duminică.

  1. Nu conteaza ce masina conduci …….dar se pare că sunt frustrați unii dintre noi. Conteaza ca ,,soferul” care conduce trabantul, tractorul sau orice alta masina sa respecte regulile se circulatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *