15 reclamații depuse la Protecția Consumatorului pe numele societății Duo-Mat. Botoșănenii au plătit sume importante pe materiale de construcție, însă nu pot să le ridice

depozitul Duo Mat din BotosaniNu mai puțin de 15 botoșăneni au depus reclamații, în ultimele săptămâni, la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului la adresa firmei Duo-Mat. Oamenii se plâng de faptul că au achitat firmei din Suceava, cu punct de lucru la Botoșani, în zona Lebăda. facturi pentru materiale de construcții, produsele au rămas în custodie, iar acum nu le mai pot ridica. Neculai Rață, comisar în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, spune că sumele pe care le-au achitat botoșănenii în contul firmei sunt între 8000 și 38.000 lei.

like facebookSunt sume foarte mari. Din informațiile noastre, firma este în faliment și toate reclamațiile le-am redirijat către Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Suceava, unde este sediul firmei. Urmează mai departe ca instanța de judecată, în funcție de procedura de faliment, să stabilească deciziile. Oamenii au plătit materialele de construcție, dar le-au lăsat în custodie. Acestea au rămas acolo și nu au cum să le mai ridice, firma fiind închisă. Nu se știe unde sunt materialele”. a menționat Rață.

Reprezentantul CJPC Botoșani susține că sunt botoșăneni care au achitat sume pe materialele de construcție din lunile februarie-martie, materiale pe care nu le-au mai primit. El spune că numai săptămâna trecută a primit cinci reclamații într-o singură zi la adresa firmei Duo-Mat.

 

One thought on “15 reclamații depuse la Protecția Consumatorului pe numele societății Duo-Mat. Botoșănenii au plătit sume importante pe materiale de construcție, însă nu pot să le ridice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *