Campanie de informare a pescarilor sportivi, derulată de Inspectoratul Județean de Jandarmi

Inspectoratul Judetean de JandarmiÎn data de 13 iunie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a lansat campania de informare ,,Pescuit resresponsabil pentru un pescuit durabil”, având ca partener Clubul Sportiv Bucovina Fishing Suceava.

like facebookScopul campaniei este informarea pescarilor sportivi privind principalele reguli care stau la baza existenței și conservării unui fond piscicol bogat și variat și sensibilizarea opiniei publice în vederea respectării legislației în vigoare pe linie de pescuit și acvacultură, conservarea biodiversității și prevenirea faptelor de braconaj piscicol, iar publicul țintă îl reprezintă persoanele care pescuiesc sportiv în habitatele piscicole naturale din județul Botoșani.

Campania are o latură informativă, în cadrul acesteia urmând a fi distribuite pliante cuprinzând aspecte legislative pe linie de pescuit și acvacultură și o latură preventivă, în cadrul căreia jandarmii vor acționa pentru prevenirea braconajului piscicol și a faptelor de încălcare a legislației în vigoare.

Aspecte de la acțiunile executate vor fi postate și pe contul oficial de Facebook al inspectoratului – ,,Jandarmeria Botoșani”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com