Cunoscut om de afaceri condamnat după o bătaie cu un partener de business

judecatoria botosaniUn cunoscut om de afaceri din Botoşani a fost condamnat, luni, de judecătorii Judecătoriei Botoşani, după ce l-a bătut pe un partener de afaceri.

Este vorba despre Victor Mihalachi, patronul de la Victor Construct, care l-a agresat, în urmă cu cinci ani, pe Dănuţ Prisecariu, dezvoltatorul Uvertura Mall.

Iniţial procurorii au dat neînceperea urmăririi penale, însă Dănuţ Prisecariu a contestat decizia şi instanţa a admis contestaţia repunând ancheta pe rol. Ulterior, Victor Mihalachi a fost trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe, iar în primă instanţă a fost condamnat la 3 luni de închisoare cu suspendare.

like facebookIncidentul a avut loc în urmă cu cinci ani, după ce Victor Mihalachi l-a urmărit şi oprit în trafic pe Dănuţ Prisecariu, s-a dat jos din maşină şi s-a dus la maşina partenerului său de afaceri şi i-a reproşat unele restanţe financiare de la construcţia Uvertura Mall. După un schimb de replici, Victor Mihalachi l-ar fi lovit. Incidentul a fost înregistrat şi pe camera de supraveghere montată pe maşina patronului mall-ului.

One thought on “Cunoscut om de afaceri condamnat după o bătaie cu un partener de business

  1. Dupa ce ca l-au prostit bine de tot sa ridice un Mall in cel mai sarac oras din Romania care era sortit esecului inainte de a se turna temelia,a mai luat si bataie saracul om.:))) Mai lasa de la tine Victoras,nu mai fi naravas…si-asa Danut e suparat ca nu mai are mult si e gata si cu mall-ul. Oare de ce n-a investit Dascalul intr-un mall in Botosani??? Simplu….a avut creier si-a avut viziune si-a stiut ca Botosani nu e oras in care sa faci o asemenea investitie de mare. El s-a orientat catre Iasi,Suceava,Cluj…orase cu mult dezvoltate decat Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *