FOTO Grav accident în municipiul Botoșani. Un motociclist, angajat la Penitenciar, lovit puternic de o mașină

accident grav- motocicleta- botosaniUn grav accident rutier a avut loc, luni seară, în municipiul Botoșani. Un motociclist, care este angajat la Penitenciar, a fost lovit puternic de o mașină.

Accidentul a avut loc pe strada Ion Pillat, în momentul în care motociclistul se îndrepta spre muncă. Victor Chiriac mergea dinspre Calea Națională către Luceafărul, iar la intersecția cu strada Armeană a fost lovit în plin de un autoturism Mercedes Benz care venea din sens opus și care a viraj stânga fără să se asigure.

like facebookȘoferul vinovat, Gabriel B. în vârstă de 20 de ani, susține că a oprit la intersecția cu strada Armeană, însă un șofer care venea din sens opus l-a blițat, făcându-i semn să treacă. În acel moment, motociclistul a venit puternic din spate și a intrat în Mercedes.

Victima a fost transferată cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

accident grav- motocicleta- botosaniaccident grav- motocicleta- botosani

 

10 thoughts on “FOTO Grav accident în municipiul Botoșani. Un motociclist, angajat la Penitenciar, lovit puternic de o mașină

    1. asa i cand habar n ai ce s a intamplat si comentezi doar ca sa te afli in treaba. se trezesc toti atotstiutorii

  1. În primul rând ar trebui sa-ti vezi de haturile tale si daca nu înțelegi exact ce s-a întâmplat mai bine te-ai opri din comentarii inutile ca e sătulă lumea de experți ca tine si ca altii cu „haturile” în mână 🙂

  2. toți sunteți buni de bârfă..lăsați omul în necazul lui..ce va mai place sa va dați cu părerea..

  3. Nu ma refer strict la acest caz deoarece nu am vazut personal accidentul, insa cu motociclistii e o mare problema legata de viteza de circulatie. Ei cer mereu sa fie respectati in trafic, insa incalca cu buna stiinta limita de viteza .Ce nu inteleg ei, precum si cei care le iau apararea este faptul ca spre exemplu, la 100km/h parcurgi cca 27 m/s, iar cel care iese de pe o strada laterala, ori vireaza stanga nu are timp sa-i observe, mai ales cand „baleteaza” printre masini. Am vazut la intersectia de la Scoala 11, sensul spre gara, cand se pleaca de la semafor, motocicletele pleaca glont, iar pana masinile traverseaza intersectia ele ajung la stadion, evident si cu un zgomot de MIG 21.Deci cu cat circula cei care vor respect in trafic???

  4. Daca motocicletele pleaca glont de la semafor nu inseamna ca depasesc 50 km/ h. Dar ochiul tau de expert probabil estimeaza cu acuratete mai mare decat un kilometraj….

  5. Vesnicile comentarii, aceleasi opinii, bla bla! Lucrurile sunt simple…vinovat dpdv legal este soferul autoturismului! Durerea o suporta motociclistul pentru ca ar fi trebuit sa conduca preventiv indiferent de ce prevede legea…Nici macar nu conteaza viteza….ci doar preventia!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *