Contract colectiv de muncă nou la Nova Apaserv, din august. Ce spune directorul de salariile angajaților

albert tanaseNegocieri între sindicate și conducerea societății Nova Apaserv pe noile contracte colective de muncă. Directorul societății Nova Apaserv, Albert Tănase, spune că noul contract de muncă, care va intra în vigoare pe 1 august 2017, nu prevede creșteri salariale pentru angajații societății. El a menționat că se fac eforturi pentru identificarea unor sume în vederea acordării de tichete de masă.

like facebookSuntem în plin proces de negociere a noului contract colectiv de muncă, care va fi valabuil pe perioada iulie 2017-iulie 2018. Au fost discutate anumite capitole din contractul nou și a rămas pentru ultimele ședințe partea de salarizare. Aici, în niciun caz nu există posibilități nici din punct de vedere legal, nici financiare de măriri pentru salariile individule la Nova Apaserv. Singurul lucru pe care îl luăm în discuție, chiar dacă și aici nu sunt sursele necesare, îl constituie acordarea acelor tichete de masă, începând cu perioada când va fi operabil noul contract colectiv de muncă”, a afirmat directorul Nova Apaserv.

El spune că pentru cei 534 de angajați ar urma să fie acordat un tichet în valoare de 10 lei pe zi pentru fiecare zi lucrătoare.

Salariul mediu la Nova Apaserv este de 2100 lei brut, sub media operatorilor din țară unde salariul mediu este de 2800 lei brut.

 

One thought on “Contract colectiv de muncă nou la Nova Apaserv, din august. Ce spune directorul de salariile angajaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *