Un om de afaceri vrea să construiască un bloc în mijlocul oraşului Botoşani

santier blocuriUn proiect rezidenţial este pe cale a prinde contur, în zona centrală a municipiului Botoşani.
Omul de afaceri Claudiu Colescu a anunţat că va demara un ansamblu de blocuri de locuinţe, în spatele sediului central al BRD. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 7 milioane de euro, iar blocurile „Maria Resindence” urmează a fi ridicate până în toamna anului viitor.
like facebook„Acest ansamblu va fi unul la cele mai inalte standarde si va cuprinde de unitati locative cu 2-3 si 4 camere,cu parcari subterane dar si supraterane,ansamblu va dispune de facilitati cum ar fi: o gradinita privata cu after school,loc de joaca copii si parculet propriu,magazine.Ansamblu din inima orasului va fi unul de calitate superioara si va reprezenta un reper in dezvoltarea imobiliara viitoare”, a declarat Claudiu Colescu. 

4 thoughts on “Un om de afaceri vrea să construiască un bloc în mijlocul oraşului Botoşani

  1. in saracia asta de „targ” iti mai ramane doar sa gasesti cumparatori. O soarta ca si a Mall-ului se contureaza si pentru acest proiect.

  2. bai CCC, saraci sunteti voi si mall-ul … mai schimbati produsele la naiba… aveti aceleasi produse neinteresante de cand ati venit si nu vreti sa le schimbati ..

  3. Exact ca in povestea cu vulpea si strugurii…. dacă nu ajungi la ei, (pt ca îți este pofta, dar tu nu iti permiti 100 de grame nici de la taraba din piața mare), zici ca sunt acri. Cam asa e si comentariul lui Ccc. Nu e pentru cei ca tine negativisti si care se uita mereu dupa gard in curtea celui care are ce arăta, e pentru cei care vor să locuiască în zona zero a orașului . Si va avea clienti garantat pentru ca sunt destui care ar vrea să dea apartamentele Ceaușiste pe ceva mai modern care ar costa cam cât o vilă la Hudum, doar ca nu au timp sa tundă iarba vara , pentru ca au afaceri si nici timp sa dea zăpada la o parte iarna, pentru ca viata e prea scurta sa o irosesti cu lopata in mână… Deci as zice sa încurajăm deci pentru care transmit :
    Felicitări pt inițiativa de a dezvolta si îmbunătăți fața orașului nostru ! Succes in realizarea la timp a proiectului si conform ideilor relatate in articolul de mai sus, pe care l-am citit. Bravos Claudiu ! ??

  4. Unde se vor construi mai exact? Și cât ar costa 1 apartament cu 3 camere ? Dar unul cu 4 camere? Va fi atât grădiniță cu program prelungit și centru afterschool?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *