Județul Botoșani ar putea avea un complex național sportiv. Vezi ce a declarat ministrul Tineretului și Sportului la Botoșani!

ministrul tineret si sport marius duncaMinistrul Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca, a declarat, vineri, la Botoșani, că la nivel național vor fi înființate patru complexe naționale sportive și a propus ca unul să fie în județul Botoșani. Asta după ce antrenorii cluburilor din Botoșani au vorbit despre performanțele obținute de sportivii botoșăneni la canotaj, lupte greco-romane și haltere, dând drept exemplu Jocurile olimpice de la Rio, unde cinci botoșăneni au reprezentat România.

like facebook Să veniți cu argumente suficiente, astfel încât să facem centru de interes național, la Botoșani. Îmi doresc la nivel național pe lângă ce avem să mai înființăm măcar patru complexe naționale sportive. E luat în calcul și Botoșaniul. Să facem o analiză clară, cu avantaje și dezavantaje. Dacă avem mai multe avantate, aveți toată deschiderea să face complex sportiv național, iar atunci Ministerul Tineretului și Sportului poate investi din fondurile proprii. Dar trebuie să analizăm din toate punctele de vedere, să vedem ce înseamnă și deplasarea celorlalate ramuri sportive la Botoșani”, a menționat ministrul.

 

One thought on “Județul Botoșani ar putea avea un complex național sportiv. Vezi ce a declarat ministrul Tineretului și Sportului la Botoșani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *