Razii ale poliţiştilor rutieri. Sute de maşini oprite în trafic

razie politisti rutieri filtre etilotest2Poliţiştii rutieri au efectuat, miercuri şi joi, mai multe razii în judeţul Botoşani oprind 240 de maşini în trafic.

Acţiunea a avut ca scop reducerea victimizării prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transporturilor rutiere publice de persoane, efectuat prin curse regulate și ocazionale, cât și autovehiculele special destinate transportului de elevi. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 115 amenzi şi au suspendat trei permise de conducere.

 

like facebook„Pentru abaterile săvârşite la regimul circulaţiei pe drumurile publice de către conducătorii mijloacelor de transport public de persoane, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale la H.G. 69/2012, privind exercitarea ocupaţiei de operator de transport rutier, 7 sancţiuni  pentru neportul centurii de siguranţă, o sancţiune pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, una pentru utilizarea telefonului mobil fără dispozitiv tip ,,mâini libere’’ şi 10 alte abateri”, se arată într-un comunicat al IPJ:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *