VIDEO O botoșăneancă a cumpărat de la un market cârnați cu viermi. Vezi reacţia celor de la Protecția Consumatorului!

carnati viermiO botoșăneancă a cumărat de la un market din Botoșani cârnați proaspeți, însă, după ce i-a prăjit a constatat că din ei încep să iasă viermi.

Femeia a reclamat produsul la Protecția Consumatorului, însă răspunsul reprezentanților organului de control a uimit-o.

like facebookAm fost la Protectia Consumatorului şi rezultatul a venit astazi si asa cum ma asteptam nici o rezolvare…verificarile s-au facut pe alt lot deci cu alte cuvinte. Acuma va rog share poate totusi se schimba ceva, nu stiu ce dar mai am o speranta ca totusi nu face fiecare ce vrea cand vrea si mancam ce vor ei ca merge si asa…multumesc!!, a menţionat femeia într-o postare pe Facebook.

Reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului i-au răspuns femeii că la aceeași dată a fost efectuat un control la magazin la cârnații proaspeți din același sortiment, dar din alt lot, însă nu au fost depistate probleme.

Cârnații erau proaspeți și nu aveau miros neplăcut. Vă informăm că orice produs din carne dacă este preparat termic, la temperatură ridicată, organismele vii nu rezistă și după prăjire viermii nu mai pot fi vii”, a fost răspunsul CJPC Botoșani.

raspuns protectia consumatorilor

12 thoughts on “VIDEO O botoșăneancă a cumpărat de la un market cârnați cu viermi. Vezi reacţia celor de la Protecția Consumatorului!

  1. Deci comisarii au decis,viermii prajiti nu mai sunt vii si pot fi mincati…………hahahaha,incredibil……dar adevarat

    1. Nu vezi in film ce bine se misca viermii dupa o prajeala la 200 de grade celsius?Cred ca-s modificati genetic de au rezistat in tigaie.Tre sa fii cu pluta sa te duci cu carnatii dupa ce i-ai prajit la protectia consumatorului si sa le arati ca viermii sunt vii .Or fi prosti aia da nici chiar asa .

  2. in filmulet erau viermii vii, deci e clar ca nu au fost prajiti – decat daca erau extraterestri;
    eu cred ca nu sunt altceva decat niste larve de musca, carnatii au fost prajiti si au stat pe masa de i-au bazait mustele pana au facut viermi

  3. O explicație simpla. Cand au stat la frigider, viermii erau in partea de mijloc. Cand s a ridicat tempeatura mormal ca au inceput sa iasa. Trebuie luat in calcul si faptul ca poate erau putin prajiti

  4. Ne meritam soarta,pentru ca permitem ca asemenea „comisari” sa suga bani din buget!!Si mai grav este ca au ajuns si in guvern!!

  5. Este vorba despre PROFI.Au zeci de plângeri lunar la nivel național dar nimeni nu acționează deoarece sunt sprijiniți politic.Sunt acele multinaționale care scot banii din tara iar la fisc declara doar altele cheltuieli și pierderi.Asa ne trebuie! Sclavi in tara noastră!!

  6. Daca erau înăuntru,viermii pot supravietui chiar si dupa o astfel de temperatura.Se vede ca erau doar incalziti.Problema însă este alta:pentru ca o bucata de carnat sau carne,ce- o fi ea,sa aibă viermi,ar trebui fi ajuns la un grad foarte avansat de descompunere care s-ar fi vazut(simtit) cu certitudine in momentul achizitionarii….E cam cu ata alba treaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *