Procurorii DNA au descins şi la FC Botoşani. Vezi ce au căutat!

sigla FC BotosaniProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, miercuri dimineaţă şi la FC Botoşani, într-o anchetă, din câte se pare, independentă faţă de cea în care sunt implicaţi funcţionari ai fiscului. Anchetatorii au ridicat mai multe documente, printre care contracte ale jucătorilor, contracte de vânzare ale fotbaliştilor şi contracte de sponsorizare. De asemenea, directorul economic al clubului a fost ridicat pentru audieri.

Valeriu Iftime, acţionarul majoritar al FC Botoşani susţine că nu are nici o explicaţie asupra anchetei, însă bănuieşte anumite sesizări puse la DNA.

like facebook„Eu sunt mai mult decât surprins cu atât mai mult cu cât eram plecat în Franţa şi când am aterizat pe aeroport mi s-a transmis ceea ce s-a întâmplat. Mi-e greu să cred că este vreo încurcătură financiară la club şi cu atât mai mult cu cât în paralel a fost deschisă o anchetă şi la fisc, pentru că noi nu am fost ajutaţi niciodată cu nimic. Nu am emoţii la ce ştiu eu că se întâmplă la FC Botoşani şi cred că se va vedea acest lucru în câteva zile”, a declarat Valeriu Iftime.

 

 

 

 

One thought on “Procurorii DNA au descins şi la FC Botoşani. Vezi ce au căutat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *