Un bărbat a rămas fără portofel după o îmbrățișare

furt portofelUn bărbat în vârstă a fost cât pe ce să rămână fără banii din portofel, după ce doi tineri l-au acostat la intersecția străzii Poștei cu strada Victoriei din municipiul Botoșani, marți seară. Din vorbă în vorbă, unul l-a îmbrățișat, iar cel de-al doilea i-a luat portofelul din buzunar. După ce au luat banii, cei doi l-au aruncat și au fugit în direcția Centrului Vechi, unde sperau să li se piardă urma.

like facebookStrigătele păgubitului au fost auzite de un echipaj de jandarmi care acționa în zonă pentru menținerea ordinii și liniștii publice, intervenția jandarmilor finalizându-se în scurt timp cu prinderea făptuitorilor, înainte ca aceștia să apuce să scape de banii sustrași, respectiv suma de 165 de lei.

Tinerii au fost conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde li s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea soluționării.

Conform prevederilor Codului Penal, luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

 

One thought on “Un bărbat a rămas fără portofel după o îmbrățișare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *