Directorul Finanțelor Publice Botoșani, despre perchezițiile DNA: Sunt vizate dosare și procese verbale de inspecție financiar-fiscală pentru anumiți operatori economici

Directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Radu ŢurcanuDirectorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Botoșani, Radu Țurcanu, a dedclarat că ancheta DNA Suceava vizează dosare și procese verbale de inspecție financiar-fiscală pentru anumiți operatori economici. El a menționat că anchetatorii vor ridica documente în original de la sediul Finanțelor Publice.

like facebookOperațiunea este în curs. Este un mandat de percheziție emis de către Suceava și sunt vizate dosare și procese verbale de inspecție financiar-fiscală pentru anumiți operatori economici De asemenea, documente specifice serviciului registru contribuabili persoane juridice, serviciul evidență nominală prin plătitori persoane juridice și serviciul colectare și executare silită persoane fizice. Dumnealor consultă documente și probabil că vor ridica în original câteva dosare care o să li se pară relevante”, a menționat Radu Țurcanu.

Potrivit DNA, ancheta vizează infracțiuni de luare și dare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2013 – 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *