Suspiciuni de corupție la Finanțe. DNA face percheziții la Botoșani (Update)

perchezitii_1-465x390Mai multe percheziții au loc, miercuri, în Botoșani, Neamț și Iași. Sunt vizate Administrațiile Financiare din Botoșani, Iași și Neamț.

like facebookAncheta vizează infracțiuni de luare și dare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2013 – 2016.

În cursul zilei de miercuri, 07 iunie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații din care patru sunt sedii ale unor instituţii publice din județele Botoşani, Iaşi şi Neamţ‚ iar opt sunt sedii ale unor persoane juridice, precizează DNA.

perchezitii finante

2 thoughts on “Suspiciuni de corupție la Finanțe. DNA face percheziții la Botoșani (Update)

  1. coruptie aici,veniti in invatamant sa vedeti ora de inspecte la titularizare..daca nu cotizezi ai 11 elevi la clasa.fara caiete,de manual nici vorba si nu iti merge nici calculatorul

  2. e vorba cumva de violeta nanu?clasele ei sunt si la mine la fel s au prezentat,unde mai pui ca nanu e metodist ia si gradatie de merit si are asemenea clase..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *