Caz mai puțin obișnuit la UPU: O tânără s-a prezentat la Urgențe pentru că o rodea pantoful

Unitatea Primire UrgenteCadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe au avut de rezolvat, la sfârșitul săptămânii trecute, un caz mai puțin obișnuit. O tânără de 26 de ani, din Botoșani, s-a prezentat la UPU pentru că o rodea pantoful. Ea era impacientată, pentru că în weekend-ul ce urmează ar urma să se încalţe pe tocuri.

like facebookPersoana a venit la spital nu pentru că avea o bătătură. Nici măcar. O rodea pantoful, atâta tot. Am ajuns să ne dorim ca o bătătură să fie considerată urgenţă de unii pacienţi”, a declarat un cadru medical din UPU.

Medicii spun că astfel de cazuri aglomerează și mai mult unitatea.

 

2 thoughts on “Caz mai puțin obișnuit la UPU: O tânără s-a prezentat la Urgențe pentru că o rodea pantoful

  1. Cu părere de rău, însă pacienta avea o plaga provocată de un pantof și in jurul plăgii era celulita și o zona de flebita la nivelul gambei. Îmi pare rău pentru colegii care au trimis o acasă sa se spele cu apa și săpun, însă de data aceasta au greșit. Dacă nu era tratată corespunzător de un alt medic, astăzi s ar fi scris cum au greșit colegii de la UPU. Dacă nu apărea Știrea aceasta, care încearcă sa victimizeze personalul de la UPU, nu apărea nici comentariul.

  2. Dragi jurnalisti de la BotosaniNews,
    Tind sa va spun ca ma simt mai bine multumita domnului doctor care (presupun) a comentat mai sus!
    Sa va prezint situatia asa cum s-a intamplat, pentru ca voi nu ati nimerit-o deloc!
    Acea batatura a fost provocata de un pantof sport, initial parea o batatura banala, am incetat sa port acei pantofi dar piciorul a inceput sa mi se umfle in weekend, mergand la doua farmacii, la prima mi s-a recomandat sa pun comprese cu rivanol si gheata cum am si facut, la cea de a doua mi s-a dat un unguent Alle gel pe care l-a fel l-am folosi dupa cum mi-a spus farmacistul. Luni dimineata m-am trezit cu piciorul foarte umflat si vanat, stiind de nepasarea celor de la urgente ( din auzite pentru ca multumesc lui Dumnezeu nu am mai abut treaba acolo si sper sa nu mai am niciodata) am ales sa merg la o clinica privata, uitandu-se la piciorul meu mi-a spus sa merg la urgente ca este nevoie ca sa imi i-a probe de la chirurgie si sa ma consulte un specialist!
    Cand am ajuns la UPU mai multe asistente sau grabit sa isi dea cu parerea cum ca trebuie sa pun gheata, ca ce e prima batatura pe care o am, pana la varsta asta nu am mai avut bataturi, ca ele de la cata fugareala au zi de zi prin spital ce ar trebui sa faca ( ma intreb cate bataturi poti face de la slapi medicinali?), dupa care mi-au spus sa merg acasa, sa ma spal cu apa calda si sapun si sa pun gheata.
    Dupa care am mers sa caut un medic de familie care ar fi putut sa ma ajute, dar peste tot era inchis de Rusalii, ultima sansa era o doamna farmacista care m-a pus pe picioare de la toate racelile pe care le-am avut pana acum, cand am ajuns la ea am rugat-o sa imi dea ceva pentru piciorul meu, ea mi-a spus, asemani celor de la clinica privata, sa merg la urgente. i-am explicat ca de acolo venim si m-a trimis la un alt spital, acolo mi s-a explicat ca ei nu au primire si ca tot la judetean trebuie sa merg si sa nu ma las pana nu ma consulta un medic.
    Ma intreb ca eu ca si angajat si platitor de taxe daca nu am dreptul sa fiu consultata de un medic ci doar sa raman la parerile asistentelor!? in timp ce oamenii strazilor sunt cautati sa li se faca tumografii si cele mai costisitoare analize!?
    Iar cel care m-a ajutat este tot un medic de familie, nu au fost cei de la UPU, un medic foarte bun care mi-a dat 7 zile de antibiotice ca sa scap de infectie!
    Iar acum, dragi jurnalisti de la BotosaniNews, ca v-am relatat sirul evenimentelor ce credeti voi ca ar spune superiorii mei daca ar vedea stirea voastra? Nu-i asa ca ar crede ca am avut nevoie de medical ca sa ma pregatesc pentru petrecerea din weekend-ul ce urmeaza? petrecerea inventata de voi? iar in legatura cu varsta nici asta nu ati ghicit-o! dar nici nu aveati cum, aveati o sansa daca mi se cerea macar un nume cand am ajuns la UPU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *