Un gospodar din Botoșani își caută nevastă la televizor. El a fost selectat în show-ul Anamariei Prodan

Liviu-LeonteUn bărbat din județul Botoșani își caută nevastă la televizor. Botoșăneanul, în vârstă de 41 de ani, din Orășeni Vale, participă la cel mai nou show de la ProTv, moderat de Anamaria Prodan, „Gospodar fără pereche”.

Lui Liviu Lionte îi plac plimbările în natură, sportul și urcatul pe munte, însă nu are foarte mult timp pentru aceste hobby-uri, pentru că îl țin ocupat activitățile zilnice de la ferma sa. Are grădină lângă casă, pe care o cultivă, viță-de-vie, pomi fructiferi și practică permacultura (proiectarea mediului, astfel încât acesta să se autosusțină, pe principii ecologice și biologice). Este un om echilibrat, prietenos, iar de la femeia ideală așteaptă implicare, să fie îngrijită și naturală.

like facebookDupă ediția de marți, 6 iunie, de la 20.30,  când fiecare gospodar își va spune povestea de viață, își va prezenta casa, ferma și își va enumera așteptările de la femeia pe care și-o dorește alături, Pro TV va anunța start înscrieri pentru doamnele și domnișoarele care au simțit că au ceva în comun sau care vor să îl cunoască mai bine pe unul dintre participanți.

 

One thought on “Un gospodar din Botoșani își caută nevastă la televizor. El a fost selectat în show-ul Anamariei Prodan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *