Donație de cărți pentru elevii de la școala Trușești

carti donate psd botosani (2)Cu ocazia zilei de 1 iunie, reprezentanții TSD Botoșani au organizat o acțiune la școala din comuna Trușești, unde au donat 1.000 de volume de literatură și poezie. La acest eveniment a participat primarul localității Ailenei Petru Grișa împreună cu toți copiii de la unitatea de învățământ care au primit câte un pachet de cărți de la conducerea TSD, respectiv Bogdan Buhăianu, Andreea Buiuc, Bogdan Strungariu, Iuliana Damian și profesorul Gabi Ispir președintele TSD Trușești.

Pentru noi este o tradiție ca în fiecare an de 1 iunie să fim alături de comunitățile locale din județul Botoșani fie prin donare cărți, manuale sau materiale didactice, fie prin sponsorizări ale unor cazuri sociale, fie prin acțiuni de prevenție socială. Cel mai important este că de fiecare dată colegii mei se mobilizează și împreună reușim să le aducem un zâmbet copiilor și să le asigurăm condiții mai bune pentru studiu”, a declarat Bogdan Buhăianu președintele TSD Botoșani.

O dată cu începutul verii TSD Botoșani va organiza acțiuni educative și sociale în aer liber în fiecare zonă a județului.

„Mă bucur că am reușit să le punem la dispoziție acestor copii o parte din cărțile importante ale literaturii românești. Din acest moment, aceștia nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la o altă bibliotecă din județ pentru a citi. Vor avea toate cărțile la biblioteca de la școala lor. Este un pas înainte pentru formarea culturii generale a elevilor de la școala din Trușești”, a adăugat Ailenei Petru Grișa, primarul localitatii Trusesti.

Sursa: Comunicat de presa

One thought on “Donație de cărți pentru elevii de la școala Trușești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *