Caravana de Joburi Lidl ajunge în Botoșani și Dorohoi

www.bogdanzop.comLidl România continuă “Caravana de Joburi”, primul program de recrutare național care vine în întâmpinarea celor interesați de o carieră în retail. Job bus-ul ajunge marți, 6 iunie, în județul Botoșani și vizitează două orașe: Botoșani și Dorohoi.

 Cei care doresc să afle mai multe informații despre ce înseamnă o carieră în retail sau să-și depună CV-ul o pot face în intervalul orar 10:00 – 19:00, după cum urmează:

  • Marți – 6 iunie, Botoșani: în parcarea magazinului din Botoșani, la adresa bld. Mihai Eminescu nr. 2
  • Miercuri – 7 iunie, Dorohoi: în parcarea magazinului din Dorohoi, la adresa C-tin Dobrogeanu Gherea nr. 25

like facebookCu ajutorul job bus-ului, compania recent desemnată Top Employer la nivel național și european vine în întâmpinarea potențialilor angajați din toată țara, prezentându-le avantajele și condițiile de lucru oferite de Lidl România.

În cadrul „Caravanei de joburi”, cei  interesați de o carieră în acest domeniu își pot depune CV-ul și pot afla informații de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în companie. Astfel, locuitorii județului Botoșani pot descoperi, în funcție de posturile disponibile, beneficiile oferite de companie: cursuri, programe și traininguri de dezvoltare profesională și personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală etc.

 

 

 

One thought on “Caravana de Joburi Lidl ajunge în Botoșani și Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *