Membrii echipei de proiect TEMP de la Colegiul Național “A.T. Laurian” , la conferința UCL Academy de la Londra

profesor laurian la londraÎn perioada 22-24 aprilie 2017 s-a desfașurat la Londra ultima reuniune transnațională de proiect de parteneriat strategic TEMP, în cadrul căruia cele trei echipe, din Colegiul Național A.T. Laurian Botoșani, 4 școli din Vasteras, Suedia și celebra UCL Academy din Londra, au investigat potențialul utilizării tehnologiei în predarea matematicii.

like facebookReuniunea finală de proiect a culminat cu prezentările celor trei țări participante a rezultatelor studiilor de cercetare în cadrul impresionant al unei conferințe internaționale organizate de gazdele de la UCL Academy. Reprezentanții celor trei echipe, prof.limba engleză Ionela Iacob pentru Laurian,  au prezentat rezulatatele obținute în fața colegilor suedezi și britanici, în fața profesorilor de informatică și matematică de la UCL Academy și în mediul on-line, pentru participanții care s-au înscris la acest eveniment pe Internet.

Contribuția echipei de proiect,  seriozitatea dovedită de profesorii din Laurian precum și calitatea predării matematicii în acest liceu ne fac să sperăm la o altă viitoare colaborare  cu partenerii suedezi și britanici, potrivit unui comunicat al Colegiului ”A.T.Laurian.

profsor laurian la londra

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *