FOTO! Ludovic Orban și-a prezentat moțiunea cu care candidează pentru șefia PNL, la Botoșani. Ce promisiune a făcut

orban sopticaLudovic Orban a fost, miercuri, la Botoșani, pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează la șefia Partidului Național Liberal. Acesta s-a întâlnit cu membrii Biroului Permanent Județean, însă la întâlnirea cu Orban a participat și fostul președinte al PNL Botoșani, Cătălin Flutur.

Orban a spus că ținta principală este să aducă PNL în poziția de cel mai puternic partid din România, iar obiectivele sunt câștigarea alegerilor prezidențiale , alegerilor locale, alegerilor parlamentare și formarea Guvernului de către PNL în 2020.

Candidatul la șefia PNL a spus că în cazul în care va câștiga alegerile, va fi onorat să aibă în echipa sa un reprezentant al PNL Botoșani.

like facebookÎn general răspund la congres membrii biroului județean, consilieri județeni, municipali, primari, viceprimarii, președinții organizațiilor locale performante. Fiecare judecă cu mintea lui, chiar dacă se va da un vot de susținere a uneia sau alteia dintre moțiuni. Acest vot nu este un vot imperativ și nu poate silui conștiințe, nu poate determina poziția unui delegat din partea PNL Botoșani. Am spus și data trecută: voi fi onorat să am în echipă un reprezentant al PNL Botoșani. De-a lungul timpului am avut o relație specială cu filiala PNL Botoșani, aici am coechipier în care am încredere și cu care pot să fac foarte bine echipă la nivel național. Asta urmează să hotărască și filiala în ce măsură vine sau nu vine în echipa mea”, a menționat Orban.

liberali

liberali flutur achitei

costel soptica ludovic orban

One thought on “FOTO! Ludovic Orban și-a prezentat moțiunea cu care candidează pentru șefia PNL, la Botoșani. Ce promisiune a făcut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *