Doi puşti au sechestrat un bărbat şi l-au bătut până l-au ucis

retinuti-300x201Doi puşti, de 17 şi 15 ani, au dat dovadă de o cruzime cruntă, după ce au sechestrat un prieten de-al lor şi l-au bătut până l-au ucis.

Răzvan Nicu Repede, de 17 ani, din comuna Răuseni şi Paul Valentin Pleşca, de 15 ani, din comuna Todireni l-au bătut, în noaptea de 10 spre 11 aprilie 2017 pe Vlăduţ Viorel Craiu, la o fermă la care lucrau toţi trei.

Iniţial victima a fost închisă într-o cameră şi lovită cu bâtele şi apoi l-au transportat cu un faeton pe un imaş din comuna Hlipiceni şi l-au abandonat, victima decedând la scurt timp. Toţi trei erau ciobani la o stână din Răuseni şi se pare că totul a pornit pe seama consumului de băuturi alcoolice. Acuzaţiile oficiale ale procurorilor vizează omor şi lipsire de libertate în mod ilegal în cazul lui Răzvan Nicu Repede şi omor în cazul lui Paul Valentin Pleşca.

like facebook„Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *