Peste 400 de jandarmi în stradă, de 1 iunie și minivacanța de Rusalii

jandarmiPeste 400 de jandarmi vor acționa în județul Botoșani în perioada 1 – 5 iunie, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru paza și protecția obiectivelor aflate în competență.

Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului în municipiul Dorohoi și orașul Săveni, dar și la zilele comunelor Călărași, Hlipiceni și Mihălășeni sau la hramul mănăstirii Știubieni.

like facebookPentru menținerea ordinii publice în mediul urban și rural, efective de jandarmi vor executa misiuni independent sau în sistem integrat, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J.Botoșani, în cadrul acestora intervenind și la apelurile cetățenilor la numărul unic de urgență 112.

Tot în această perioadă, jandarmii vor acționa alături de polițiști de frontieră în zona de competență a Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani și vor asigura paza Biroului Electoral de Circumscripție al comunei Vlăsinești.

Recomandăm participanților la manifestările publice să respecte măsurile luate de organizatori, iar în cazul producerii unor fapte antisociale să sesizeze forțele de ordine în cel mai scurt timp în mod direct sau prin apel 112, pentru restabilirea unui climat civilizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *