Barman prins că vindea țigări de contrabandă pe sub tejghea

Ţigări 27.05.2017 002Acțiunile specifice ale jandarmilor botoșăneni pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse accizabile s-au finalizat în data de 27 mai cu întocmirea unui dosar cu acte de sesizare ale organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a depistat un bărbat care vindea țigări de proveniență extracomunitară într-un bar din apropierea cartierului Parcul Tineretului.

like facebook1712 țigarete, din care 51 de pachete, iar diferența sub formă de legături a câte 20 de țigări legate cu elastice au fost găsite în urma controlului efectuat de jandarmi  atât în bar, cât și într-un autovehicul parcat în apropiere, care aparținea vânzătorului.

Întreaga cantitate de țigări, pe care bărbatul o cumpărase din zona Pieței Centrale a municipiului Botoșani, de la o femeie, la prețul de 7 lei per pachet, a fost ridicată în vederea confiscării și va fi predată polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în vederea continuării cercetărilor, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

 

 

2 thoughts on “Barman prins că vindea țigări de contrabandă pe sub tejghea

  1. …si trebuia sa le vanda pe deasupra tejghelei sau cum?:))) A fost dat in gat…nu ca l-au prins astia de buni ce sunt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *