Razii ale poliţiştilor rutieri. Au fost date peste 200 de sancţiuni

filtru politia rutiera botosaniPoliţiştii rutieri au efectuat, în weekend, mai multe razii ce s-au terminat cu zeci de sancţiuni şi permise reţinute. Astfel, poliţiştii au aplicat 239 de amenzi pentru viteză peste limita legală şi au reţinut 20 de permise de conducere.

În timpul acţiunilor au fost scoase pe şosele 12 radare, iar printre şoferii opriţi patru erau băuţi. Doi au fost amendaţi şi doi s-au ales cu dosare penale.

 

like facebook„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcolice riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sacţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Viteza excesivă şi consumul de alcool  generează accidente cu urmări din cele mai grave!”, se atarată într-un comunicat al IPJ

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *