Primăria face angajări. Vezi posturile scoase la concurs!

Primaria BotosaniPrimăria municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante din cadrul Biroului Achiziții Publice. Un post este de consilier clasa I grad profesional principal. Condiţii de participare la concurs:  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;  vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

like facebookAl doilea post este de consilier clasa I grad profesional superior. Condiţii de participare la concurs:  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;  vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani. Pentru participare la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 republicată cu modificările şi completările ulterioare

Concursul va avea loc la sediul Primăriei municipiului Botoşani din Piaţa Revoluţiei nr. 1, şi va fi alcătuit din două probe, după următorul calendar: – proba scrisă – 26 iunie 2017, ora 10.00 iar  interviul se va anunţa odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă. Dosarele de înscriere se pot depune la sediul Primăriei municipiului Botoşani, Piaţa Revoluţiei, în perioada 26 mai – 16 iunie 2017.

 

One thought on “Primăria face angajări. Vezi posturile scoase la concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *