Contre în Consiliul Județean de la indemnizațiile administratorilor de la Nova Apaserv

cjUn consilier județean a solicitat, vineri, plafonarea indemnizațiilor administratorilor de la Nova Apaserv. Radu Judele a propus ca noii membri ai Consiliului de Administrație de la societatea Nova Apaserv să primească o indemnizație de 1000 lei brut și nu 1400 lei cât prevede proiectul de hotărâre de CJ. El a spus că suma propusă, de 1400 lei brut, este foarte mare în condițiile în care administratorii participă la doar o ședință pe lună.

Un alt consilier a criticat lipsa de experiență a unora dintre membrii CA de la Nova Apaserv.

like facebookNu vorbim de buget, realizări, atâta timp cât la poziția nr X este o persoană care are carnet de partid, crește foarte bine undeva pe centură, nu este prostituată, crește din bani publici, crește și aici din bani publici. S-ar putea să nu-l auziți vorbind vreodată. Exact pe centură, pe undeva pe la CET, primește peste 5000 lei iar aici va mai primi 1400 lei. Trai neneacă!”, a declarat consilierul Ioan Diaconu, care i-a criticat pe social-democrați că nu și-au trimis în CA persoane tinere și competente.

Iulian Micu, reprezentatul CJ în AGA la Nova Apaserv, a declarat că indemnizația noilor membri este cea care a fost și în anii anteriori și că ea este legală.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu indemnizații lunare brute de 1400 lei pentru administratori, urmare a votului consilierilor PSD.

 

 

One thought on “Contre în Consiliul Județean de la indemnizațiile administratorilor de la Nova Apaserv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *