Colegiul ”A.T.Laurian”, nominalizat de Consiliul Uniunii Academice din Oxford pentru distincția European Quality Award

Colegiul AT Laurian BotosaniConsiliul Uniunii Academice din Oxford a invitat Colegiul Național “A. T. Laurian” din Botoșani la conferința ”Excelență în calitate” în Lucerne, Elveția pentru a i se acorda cea mai înaltă distincție: EUROPEAN QUALITY AWARD. Directorii colegiului au fost invitați în calitate de speaker în cadrul secțiunii Quality in Education: Trends, Strategies, Practices, datorită “experienței mari și punctelor de vedere originale considerate a fi interesante pentru participanții la conferință” și pentru a prezenta “imaginea regională impecabilă în zona educației și științei, de furnizor de servicii educaționale de înaltă calitate”.

like facebookConsiliul Uniunii Academice din Oxford numără peste 240 membri, rectori, profesori universitari, profesori doctori și oameni de știință din 30 de țări, care activează pentru creșterea standardelor în educație. Una din modalitățile de a realiza acest lucru este dezvoltarea celor mai bune practici precum și recunoașterea meritelor celor mai bune instituții educaționale regionale – universități și colegii – în sfera calității. Decernarea distincțiilor se face în urma unei selecții care cuprinde parcurgerea a 5 proceduri.

Conferința este organizată de către Europe Business Assembly (UK), Academic Union Oxford (UK), Swiss Institute of Quality Standards (Switzerland) și se organizează în Elveția datorită standardelor înalte de calitate, recunoscute internațional, pe care această țară le are. Scopul principal este axat pe filosofia calității, tendințe și strategii de top și practici manageriale de succes din perspectiva leadershipului și a competitivității precum și pe modele de excelență în managementul educațional. La conferință participă rectori, conducători de universități, directori de instituții educaționale și colegii, directori de mari corporații, experți de top în calitate și management strategic etc.

Colegiul Național “A.T. Laurian” din Botoșani este nominalizat pentru obținerea premiului internațional pentru excelență “European Quality” datorită influenței regionale, a calității managementului, metodelor și serviciilor educaționale oferite elevilor ce corespund standardelor internaționale, așa cum se menționează în scrisoarea de invitație primită oficial.

Este o recunoaștere internațională de marcă a activității acestui prestigios colegiu, instituția educațională de tradiție a orașului Botoșani, se precizează într-un comunicat al Colegiului Național A.T.Laurian.

 

 

3 thoughts on “Colegiul ”A.T.Laurian”, nominalizat de Consiliul Uniunii Academice din Oxford pentru distincția European Quality Award

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *