Contrabandişti cu ţigări prinşi de poliţiştii de frontieră cu focuri de armă

politia de frontiera contrabandistiDoi tineri contrabandişti cu ţigări au fost prinşi, miercuri, de poliţiştii de frontieră după ce au fost trase mai multe focuri de armă. Cei doi tineri au fost depistaţi în zona localităţii Ibăneşti în timp ce mergeau cu o căruţă.

Cei doi tineri, M.C., de 24 de ani şi R.M., de 18 ani, au fost somaţi să se oprească, însă au ignorat avertismentele şi poliţiştii au tras patru focuri de avertisment. După ce au fost prinşi, tinerii le-au spus poliţiştilor că au descoperit coletele în pădure şi voiau să le ducă acasă. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.504 pachete cu ţigări, cu timbru de acciză R. Ucraina, în valoare totală de 40.941 lei.

like facebook„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, prelucrarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, faptă pedepsită de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *