Dialogul generaţiilor la bibliotecă

Biblioteca Judeteana
Biblioteca Judeteana

“Poate că nu întotdeauna, dar uneori merită să întorci spatele  încorsetărilor pe care ţi le impune viaţa în oraş şi să cauţi liniştea şi clipele de fericire oriunde, decât să-ţi iroseşti prezentul cu lucruri fără valoare profundă”.  Acesta este un pasaj din cel mai recent volum al autoarei Maria Moisoiu, “Pe cărarea cu cireşi”, ce va fi prezentat,  joi, 25 mai, de la ora 10:00,  la Secţia de Limbi Străine a Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoşani, în cadrul manifestării “De vorbă cu tânărul din mine”. Poveştile, amintirile dulci-amare, dar şi diversele experienţe de viaţă se vor mixa intr-o activitate interactivă la care vor participa ca reprezentaţi ai tinerei generaţii,  elevi ai Colegiului Național “Mihai Eminescu” Botoșani, coordonaţi  de prof. Daniela Epurianu.

like facebookÎn a doua parte a manifestării, tinerii vor intra într-un dialog al generaţiilor cu autoarea şi invitaţii seniori, tema fiind “Locul tânărului intelectual în societatea actuală”. Se vor aduce în discuţie dificultăţile cu care viitorii absolvenţi se confruntă în societatea românească, dar şi avantajele şi oportunităţile de care ei dispun     într-o Românie membră a Uniunii Europene.

“De vorbă cu tânărul din mine” este o activitate din cadrul Proiectului ”Comunitate Creativă” iniţiat de Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani în anul 2017.

Sursa: comunicat Biblioteca Județeană

 

One thought on “Dialogul generaţiilor la bibliotecă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *